NOTD Daisy Flower Nails- Unghii cu margarete

Cu toate ca răceala mea persista m-am gandit sa fac ceva mai util decat sa stau în pat asa ca mi-am făcut unghiile si mi-am ales un model cu margarete cu gandul la vară si soare  :).Am folosit atat ca si  base coat cat si ca si top coat  Nail Envy de la Opi un intaritor de unghii care pe mine ma ajuta, iar nuanta m-am gandit la ceva mai vesel un galben auriu de la CR si bineanteles pensulita mea nr. 1 made in Germany si acrilicul Alb Titan.Sper ca va place.

Although my persistent cold I thought to do something more useful than to stay in bed so i have my nails done and I chose a model with daisies thinking of summer and sunshine :). I used both as base coat and top coat Nail Envy from OPI which is a nail strengthener that helped my nails, the color I thought of something more cheerful golden yellow of the CR and of course my brush no.1 made in Germany and Titanium White acrylic. I hope you like it.








                                                       

Comentarii

  1. Cum sunt culorile acrilice pe care le folosesti?! Eu mi-am luat ceva,dar nu pot face nimic cu ele, sunt aiurea tare:((.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu au o acoperire foarte buna trebuie sa dau 2,3 straturi peste sunt un produs mai ieftin,cand o sa le termin o sa-mi iau ceva mai profi dar pentru stadiul meu de incepatoare sunt ok.Cauta pe siteurile cu produse profesionale pentru unghii o sa gasesti sigur ceva mai bun de ex pe latinonails am vazut un set de culori acrlice.Sincer mi-as dori culori acrilice din SUA dar nu am cine sa-mi trimita numai daca le iau de pe ebay :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am o intrebare...oja aceea de la CR nu miroase ingrozitor? eu tocmai mi-am luat una si nu pot sa-i suport mirosul:-s
    Cat despre unghiute sunt foarte dragute! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da intr-adevar miroase ingrozitor eu am vreo doua oje CR si le-am folosit doar de vreo doua ori dar mi-au placut nuantele nu stiu daca o sa recumpar aceste oje :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

AUTUMN AND WINTER HOLIDAYS CHALLENGE: 2. Falling Leaves

TPAweeklychallenge2019- #6 Valentine's Day

Prima mea manichiura Ruffian (My first Ruffian manicure)