AUTUMN AND WINTER NAIL ART CHALLENGE:27. RED & OPI "Underneath The Mistletoe"

Sper ca a-ti petrecut frumos si placut acest Craciun alaturi de familie. Si eu am petrecut alaturi de prieteni si de familie desi totusi parca mi-as fi dorit sa vad putina zapada .
 M-am simtit bine si a trecut destul de repede totul: cu mancare, prajituri,brad si cadouri pe ultima suta de metri (stiti bine ca am fost destul de racita) si vizite la prieteni si rude.
Vroiam totusi sa impart si cu voi bucuria darurilor si sa va arat manichiura pe care am purtat-o de Craciun, anul acesta mi-am propus sa port "ROSU" conform temei din colaborarea "AUTUMN AND WINTER NAIL ART CHALLENGE".








Am ales sa folosesc minunata oja OPI "Underneath The Misteltoe" din colectia "Mariah Carey Holiday 2013" este o nuanta de rosu superba plina de particule marunte de sclipici rosu deschis si roz, am aplicat aceasta oja in doua straturi cu top coat (m-am chinuit putin cu curatatul ojei de pe cuticule) si cu cateva tinte metalice pentru design-ul braduletului de Craciun. Am primit destule laude  pentru aceasta manichiura chiar daca a fost una simpla eu zic ca oja OPI a fost de fapt vedeta :)). Daca va place aceasta oja o puteti comanda de la Roxana de pe Beauty In The Bottle.


                   Acesta e braduletul meu de Craciun.


Cel mai drag cadou din partea sotului , noua casuta pentru oje :D.


Nu puteau lipsi bineanteles ojele si cateva accesorii dragute.


Am mai primit destule cadouri insa eu le-am aratat pe cele mai importante restul : o carte buna, un maieu elegant si multe dulciuri :D.




Voi ce cadori minunate a-ti primit de Craciun?







Comentarii

  1. Manichiura este superba. Oja arata asa elegant, iar bradutul auriu se completeaza perfect cu oja. Casuta ojelor, este OMG! Mi-ai dat o idee asa minunata. Dupa sarbatori am sa caut si eu prin magazine. Acum ma chinui cu 4 cutii de pantofi, in care tin ojele. :))

    Sa te bucuri de toate cadourile! Sunt frumoase toate. Eu in mare parte am primit oje si dulciuri. :)) Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  2. manichiura arata foarte bine, iar bradutul stilizat este super tare. Sa folosesti cu placere toate cadourile :-)

    RăspundețiȘtergere
  3. sper sa-ti gasesti si tu ceva potrivit pentru a depozita ojele pe viitor ma gandesc la un dulpaior metalic Helmer de la Ikea am auzit ca sunt foarte bune, mersi te pup Mada :)

    RăspundețiȘtergere
  4. frumos bradutz :) casutza ojelor imi plce mult, shi eu tot caut de vreo doua luni shi nu gasesc nimic sa-mi placa,ojele Nicole by OPI se pare ca au fost preferate anul asta pt. cadourile de craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. sa folosesti sanatoasa toate cadourile :) am vrut si eu oje zoya, poate de Craciunul pe stil vechi :))

    RăspundețiȘtergere
  6. E divina oja rosie, acum mi-o doresc si eu :)) Imi place manichiura! Sa te bucuri de cadourile primite, casuta ojelor e superba <3

    RăspundețiȘtergere
  7. aceasta oja m-a cucerit din prima chiar merita cumparata, multumesc ^_^

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

AUTUMN AND WINTER HOLIDAYS CHALLENGE: 2. Falling Leaves

TPAweeklychallenge2019- #6 Valentine's Day

Prima mea manichiura Ruffian (My first Ruffian manicure)