Black and Gold for New Year's Eve

Acum ca a trecut Craciunul cu toti asteptam Anul Nou si cum dorim sa aratam impecabil la petrecerea de Revelion ,azi mi-am propus sa va arat un model de unghii potrivit pentru aceasta ocazie.







Pentru aceasta manichiura am ales sa folosesc oja Essence in editie limitata Circus Circus colour 3 cu nuanta 01 "My Sparkling Acrobat", am aceasta oja de multisor si am zis ca ar fi cazul sa o folosesc am obtinut-o in urma unui blogsale de la Andreea - neverspoiledenough aa si am uitat sa va spun ca tot de la ea am reusit sa castig doua produse pentru ten uscat Yves Rocher pentru testare sper sa reusesc sa fac cat mai repede un Review.
Am folosit ca si baza partea de negru a ojei (mi-a cam dat bataie de cap curatatul ojei de pe cuticule am aceasta problema la ojele inchise), culoarea acrilica aurie si partea cu sclipici a ojei  imi place foarte mult nu seamana cu nici un glitter pe care il am, poate fi folosit peste orice alta oja si e format din patratele si sclipici marunt auriu pe care am folosit-o doar pe unele parti ale modelului.
Sper sa va placa ideea mea si de ce nu sa va inspire :D.


Va urez o Duminica minunata !!! :)





Comentarii

  1. elegante unghiutze :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cata eleganta si ce combinatie frumoasa. Auriul si negrul intotdeauna vor arata minunat impreuna. Poti curata mai usor cuticulele de oja, daca folosesti o pensula mai veche (utilizata la tehnica one stroke), inmuiata in acetona. Dai exact pe linia cuticulei si asa nu strici nici modelul. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  3. da si eu folosesc o pensula pentru curatare dar se pare ca s-au tocit perii si nu mai isi face treaba ca la inceput trebuie sa o schimb , multumesc Mada :D

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte dragute unghi faci

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

AUTUMN AND WINTER HOLIDAYS CHALLENGE: 2. Falling Leaves

TPAweeklychallenge2019- #6 Valentine's Day

Prima mea manichiura Ruffian (My first Ruffian manicure)