sâmbătă, 19 decembrie 2015

NAIL ART MARATHON: Drip Nails

Da sunt foarte bucuroasa deoarece azi a venit randul propunerilor mele din colaborarea "Nail Art Marathon" si ca si prima tema am ales tehnica "Drip Nails".
Urmeaza pozele sa nu va speriati de unghiile mele scurte:Inspiratia mea


Am ales ca sa fiu inspirata de aceasta delicioasa budinca de Craciun o delicatesa care face parte din bucataria internationala mai exact tara sa de origine este Anglia. Nu am incercat acest minunat desert dar arata absolut delicios.
Ca si oja principala in design-ul meu am folosit nuanta maro de la ASTOR " Coffe Break" , albul de la Flormar "Snow White" pentru a crea "Drip Nails" , modelul de vasc l-am preluat de pe matrita MR-03 , pe degetul mijlociu am folosit bilutele colorate de caviar primite de la Secret Santa Aby  pentru a crea aspectul de bombonele..Pe inelar am folosit oja cu aspect jelly de la Coral in nuanta M04.Si l-a final am sigilat tot modelul cu top coat-ul UV de la Eveline (in afara de degetul mijlociu).


Un tutorial pentru a intelege aceasta tehnica:
Va invit sa ma urmati si sa vizitam in parte fiecare din blogurile de mai jos, sunt curioasa de modelele fetelor care au ales sa participe la tema mea:

  1. Mihaela - http://elasdreams.blogspot.ro
  2. Iulia Maria - http://iuliafairynails.blogspot.be
  3. Oana - www.unghiutele.blogspot.ro
  4. Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro
  5. Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro
  6. Kinga - www.kinganak.com
  7. Sophie - http://sophiesnailartdreamland.blogspot.roSaptamana viitoare urmeaza a doua tema propusa de mine.
Va pup si va urez o Sambata frumoasa:)Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu