NAIL ART MARATHON 2015: Stamping Decals

O noua propunere minunata venita din partea misshappyandhernails (Madalina) care ne provoaca azi sa realizam folii, stickere ...pentru unghii prin stampilare o metoda diferita de cea  clasica.
Probabil va asteptati la ceva wow insa de aceasta data am preferat sa pastrez limitele unei manichiuri simple si elegante dar in acelasi timp sa ofer si o pata de culoare , am purtat cu drag aceasta manichiura si la o nunta pot sa spun ca a atras privirele celor din jur:


Cele mai uzuale tehnici sunt prin:
1.Folosirea stampilei si aplicare de top coat direct pe guma stampilei,se lasa sa se usuce si se indeparteaza cu o penseta si se aplica pe unghie
2.Varianta pungi (atentie punga sa fie mai groasa si neaparat transparenta) pe care se aplica un strat de top coat si se imprima motivul ales de pe matrita, se lasa sa se usuce, dupa aceea se desprinde modelul si se transfera pe unghie.

Modele imprimate se pot colora dupa preferintele proprii cu culori acrilice, oje...sincer mi se pare o metoda mult mai frumoasa de a-ti prepara acasa singura modele :) mai jos o sa vedeti o mostra cu unul dintre stickerele realizate de moi :Vi se pare complicat? va las un tutorial cu varianta stampilei ca sa intelegeti despre ce anume vorbesc:
Va invit sa treceti sa vedeti si creatille colegelor mele:                                        Saptamana viitoare
Kisses :D
Postări populare de pe acest blog

Creative Nails Collab - Chocholate

The (Untried) Polishes Challenge - 2. Two Colors

TPAweeklychallenge2019 - #1 New Year's Resolution