T.P.A Group Challenge: 19. Ikat Nails with ESSIE "Parka Perfect"

Dupa cum cred ca a-ti citit si in titlu ,colaborarea de azi din "T.P.A Group Challenge" abordeaza o noua tema cum deja cred ca v-am obisnuit cel putin in ultimele sambete. Tema de azi cu numarul 19 se numeste "Ikat Nails".
Acest print "Ikat" este de fapt o tehnica speciala de vopsire a textilelor cu acest model. O sa regasiti acest modele in tesaturi, asternuturi,articole vestimentare, accesorii...
Pentru acest model am ales sa folosesc oja Essie achizitionata de la Roxana de pe Beauty In The Bottle care astepta de ceva vreme sa fie deschisa si folosita de altfel ca si alte oje :)).
Oja se numeste "Parka Perfect" si face parte din colectia de iarna 2013 ca si nuanta e un albastru deschis/gri si contine particule foarte marunte de sclipici argintiu (din pacate in prea putine poze am reusit sa surprind acest sclipici).
Recunosc ca e prima data ca incerc acest model asa ca sper ca am reusit sa-l transpun cat mai bine pe unghii.


Probabil a-ti obsevat inelul meu cu sticla cabochon primul de acest gen,care se accesorizeaza perfect cu manichiura realizat de mine cu culori acrilice si oja Essie, pot sa spun ca a devenit deja un trend printre pasionatele de oje si Nail Art. 
Aceasta idee este preluata de la una dintre colegele mele preferate de Nail Art Kinga care creeaza  accesorii foarte frumoase cu oje pe care le puteti vedea pe pagina ei aici.
Modelul Ikat l-am realizat folosind ca sursa de inspiratie tutorialul de mai jos deci modelul nu-mi apartine in totalitate mie. Nu doresc sa-mi asum ideei si modele care nu-mi apartin sau sa fur asa cum deja se intampla de ceva timp in blogosfera.

                                      
Va invit sa urmariti si modele Ikat ale colegelor mele:Astept cu drag comentariile voastre sincere si va urez o sambata  frumoasa ca tot ninge frumos afara :D.


Postări populare de pe acest blog

Creative Nails Collab - Chocholate

The (Untried) Polishes Challenge - 2. Two Colors

TPAweeklychallenge2019 - #1 New Year's Resolution