NAIL TEAM CHALLENGE: 7. Inspired By someone close to you

In aceasta Sambata  Andra (Sophie) este cea care ne propune sa fim inspirate de o persoana apropiata noua. Si cine putea fi cea mai potrivita persoana care s-a ma inspire? bineanteles minunata mea "mama" asa ca manichiura de azi ii este dedicata in totalitate ei:.Cand am inceput sa creez acest model m-am gandit im primul rand l-a culoarea verde nuanta preferata a mamei mele si nuanta de baza din aceasta manichiura,oja pe care am folosit-o este Orly si se numeste "Coachella Dweller:" Iar dupa aceea l-a lucrurile pe care le face cu drag si pasiune: ea este in primul rand o bucatareasa extraordinara gateste cele mai minunate mancaruri si mai ales face cele mai bune prajituri .Iubeste natura mai ales florile si lucreaza cu mare drag pamantul din gradina ei unde cultiva pe langa alte nenumarate legume si  rosiile pentru bulionul de care ma bucur in fiecare iarna,cred ca sunt multumita de cum le-am pictat pe degetul inelar. Cred ca plimbarea prin padurile din satul bunici sunt printre cele mai frumoase amintiri care mi-au ramas din copilarie si pe care continuam sa le facem si acum impreuna sa culegem ciuperci binenateles mama le gateste, cred ca cele mai bune sunt sarmalele cu hribi.
Am si cateva cuvinte pe care vreau sa le dedic mamei mele pe langa modelul de azi : "Te iubesc mama de aceea sper sa ma bucur de cat mai multe amintiri placute si frumoase alaturi de tine":x.

 Sunt sigura ca si fetele au creat modele minunate de aceea v-a invit sa le vizitati:

 1. Andra (Sophie) - http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro
 2. Oanahttp://unghiutele.blogspot.ro/
 3. Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro/
 4. Alina - www.venuschic.com
 5. Mihaela - http://elasdreams.blogspot.ro/
 6. Ana Maria http://the-adventures-of-a-lady.blogspot.ro/
 7. Madalina http://frumusetelapretmic.blogspot.ro/
 8. Iulia Maria - http://iuliafairynails.blogspot.be/
 9. Andrea - http://andicolouryourlife.blogspot.ro/
 10. TeO - www.taitzel.com
 11. Iulia B.http://iuliabeldean.blogspot.ro/
 12. Alina JustAnAngel- http://justanangel.net/
 13. Rita - https://addictedofbutterflies.wordpress.com/
 14. Alyce - www.tara-minunilor.ro
 15. Ella - www.ella-beautycorner.com
 16. Andreea M www.dittanail.blogspot.roCu speranta ca v-am creat o impresie placuta legata de mamica mea si apreciati modelul meu, va urez un weekend frumos si va pup pana data viitoare:-*.

Postări populare de pe acest blog

Creative Nails Collab - Chocholate

The (Untried) Polishes Challenge - 2. Two Colors

TPAweeklychallenge2019 - #1 New Year's Resolution